NBA 2K19

Over NBA 2K19

Voor iedereen die van virtueel basketballen houdt is er elk jaar een nieuw deel van NBA. Dit jaar is het de beurt aan NBA 2K19. Het spel probeert alle facetten van het basketbal aandacht te geven. Je kunt het als speler dus opnemen in de NBA, de grootste basketbalcompetitie van de wereld. Maar je kunt er ook voor kiezen om op een veldje in de buurt een potje te basketballen. Het spel is op vrijwel elke denkbare console beschikbaar. Bezitters van een Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc kunnen NBA 2K19 spelen. Daarbovenop is het ook beschikbaar op iOS en Android.

Alle licenties zijn present

NBA 2K19 is een product van EA Sports. Dat betekent dat er veel geld in het spel geïnvesteerd is. Elke bekende basketbalspeler zit in dit spel. Ook ontbreekt er geen league en heb je dus veel verschillende opties. Hoewel het bij basketbal vooral aankomt op de NBA zelf, de naamgever van deze game.

Vloeiende gameplay en kleine verbeteringen

NBA 2K18 was al een zeer solide spel. Dit jaar zijn er wederom enkele verbeteringen doorgevoerd. Wat dat betreft heeft EA Sports goed naar de fans en de critici geluisterd. Het spel speelt vloeiender dan ooit. Als je al van plan was om ooit een NBA game aan te schaffen dan is dit het jaar om dat te doen. Er zitten geen fouten in het spel waar misbruik gemaakt van kan worden. Dat is met name belangrijk als je van plan bent om online te spelen. Natuurlijk heeft het spel ook een cosmetische make-over gekregen. Het ziet er allemaal weer net ietsje scherper en mooier uit dan de editie van vorig jaar.

Kritiek op NBA 2K19

Met de gameplay van NBA 2K19 zit het dus helemaal goed. Toch is er behoorlijk wat kritiek op het spel. Dat is met name gericht op het marketingsysteem van EA Sports. Dat bedrijf ligt om die reden wel vaker onder vuur. NBA 2K19 zit namelijk vol met microtransacties. Die hebben vooral invloed op het spel als je de online career mode gaat spelen. Met microtransacties kun je je team snel beter maken. Daarvoor moet je dus wel kleine bedragen betalen. Je unlockt daarmee betere spelers. Het resultaat is dat spelers die geld in het spel steken een veel beter team kunnen opstellen.

Dat is natuurlijk zuur voor de mensen die het spel op een normale manier willen spelen. Voor hen is het bovendien ontzettend veel werk om de beste spelers in hun team te krijgen. Ze zullen honderden uren moeten investeren voordat ze het op kunnen nemen tegen de spelers van NBA 2K19 die hun team gewoon bij elkaar kopen.

Game Details
De inhoud van dit spel bevat geen schadelijke elementen en is voor alle leeftijden.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...