Halo 5: Guardians

Over Halo 5: Guardians

Master Chief is één van de gezichten van de game industrie, en dan met name van de XBox. In Halo 5: Guardians maakt hij wederom een terugkeer. Dit is alweer tiende spel uit het Halo universum. Deze keer kruip je in de huid van twee verschillende personages. Natuurlijk is één daarvan Master Chief. Toch zul je het grootste deel van de tijd spelen als Spartan Locke. In het verhaal is het contact met Master Chief verbroken en ga jij met een een tweede team op zoek naar deze oude held.

Focus op co-op gameplay

Tijdens de campaign ga je met het team Fireteam Osiris op zoek naar Master Chief. Daarbij kun je bijna elke minuut van dit verhaal met een vriend spelen. Voor fans van co-op campaigns is Halo 5: Guardians dan ook zeker een aanrader. Toch is niet iedereen blij met deze ontwikkeling. Het resultaat is volgens sommige critici dat je weinige keuze vrijheid hebt. De focus ligt op de pure fun die je samen met een vriend kunt hebben. Ook is de campaign relatief kort. Voor fans van de series is het wel leuk dat het verhaal zich gedeeltelijk richt op het verleden van Master Chief. Daardoor kom je meer te weten over de persoonlijkheid van deze populaire held.

Veel keuze in een uitstekende multiplayer

Halo 5: Guardians heeft een veel geprezen multiplayer mode. Dat komt omdat daar wel veel variatie in zit. De ontwikkelaars hebben duidelijk veel aandacht besteed aan het maken van multiplayer content. Al sinds de release van de game zijn er twintig multiplayer maps. Daar zijn er door de jaren heen nog eens vijftien bijgekomen.

Als je van online shooters houdt dan is er in Halo 5: Guardians zeker veel te doen. Het team van ontwikkelaars blijft het spel voorzien van support en updates. Zo zijn er bijvoorbeeld ook ontzettend veel wapens en een aantal leuke modes waarin je elkaar te lijf kunt gaan.

Halo mag je niet missen als bezitter van een Xbox

Het vijfde volledige deel uit de serie zit weer erg goed in elkaar. Halo is vanaf het begin al één van de belangrijkste redenen dat spelers voor de Xbox kiezen. Als je van multiplayer en co-op houdt dan spreekt het voor zich dat je Halo 5: Guardians aanschaft. Je kunt rekenen op knallende actie en veel content in de multiplayer. Daarbovenop is de co-op campaign gewoon erg leuk om te spelen.

Game Details
De inhoud van dit spel bevat levensecht geweld.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...