FIFA 19

Over FIFA 19

Elk jaar brengt EA Sports weer een nieuw deel van FIFA uit. Zeker in Europa is dit het meest populaire sportspel. Zoals je weet moet er in FIFA 19 gevoetbald worden. EA Sports moet het elk jaar opnemen tegen Konami, die elk jaar een nieuwe Pro Evolution Soccer uitbrengen. FIFA heeft als groot voordeel dat EA Sports in staat is om bijna alle officiële licenties te kopen. Dit jaar is ook de Champions League licentie in handen van dit mega bedrijf. Het miljoenenbal was eigenlijk de laatste troefkaart die Konami nog in handen had. Als het op licenties aankomt.

Kleine verbeteringen voor de echte fans

Als je FIFA veel hebt gespeeld dan zul je wellicht verschil merken tussen FIFA 19 en de edities van de vorige jaren. Passen gaat in het spel net ietsje beter en makkelijker en fysieke duels tussen spelers zijn vloeiender en realistischer. Ook zijn de snelle spelers wederom iets minder goed geworden. In het verleden werd er veel misbruik gemaakt van de snelheid van sommige spelers.

Dat is gelukkig nu iets minder het geval. Ook is er de mogelijkheid om een timed finish te doen. Daarmee kun je net iets preciezer afwerken als je voor de goal komt. Dit zijn welkome toevoegingen voor de fanatieke speler, vooral als je veel online speelt tegen andere spelers. Voor de spelers die af en toe een potje doen is het misschien lastig om alle verschillen ten opzichte van FIFA 18 te merken. Dat is ook meteen een punt van kritiek van veel aanhangers en tegenstanders van de serie. Hoewel het natuurlijk ook wel moeilijk is om het spel elk jaar helemaal te vernieuwen.

FIFA 19 FUT is weer de grote trekpleister

De serie draait voor veel spelen al een aantal jaren om FIFA Ultimate Team. Ook dit jaar is dit weer de grootste aantrekkingsfactor van FIFA. In deze mode moet je een team samenstellen. Daarbij is chemistry erg belangrijk. Die bouw je op door spelers van dezelfde teams, uit dezelfde competities of met dezelfde nationaliteit naast elkaar op te stellen. Het is elke keer weer puzzelen om je favoriete spelers bij elkaar in het team te stoppen. De mode is ook in FIFA 19 weer erg goed uitgevoerd. Er zitten bovendien weer een flink aantal nieuwe Icons in. Dat zijn legendarische spelers uit het verleden, zoals Cruyff, Maradona en Ronaldinho. FUT is erg verslavend en de grootste reden dat spelers jaar na jaar blijven terugkomen.

Nieuws & Updates
FIFA
De inhoud van dit spel bevat geen schadelijke elementen en is voor alle leeftijden.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...