Danny Hazebroek

In de E-divisie spelen alle Eredivisieclubs mee, waaronder het Rotterdamse Excelsior. De eer is aan Danny Hazebroek om deze club te vertegenwoordigen in deze FIFA-competitie. Daarnaast komt deze E-sporter ook uit op verschillende buitenlandse evenementen. Hazebroek kwam uiteindelijk bij Excelsior terecht na een groot FIFA-toernooi dat door deze club werd georganiseerd. Los van het spelen van FIFA is deze gamer ook betrokken bij maatschappelijke projecten van de voetbalclub.

Routinier

Danny Hazebroek mag onderhand gezien worden als een echte routinier binnen FIFA, zo speelt hij deze game al jaren en behoort hij ook online tot de crème de la crème van ons land. Elk weekend speelt Hazebroek mee in de Ultimate Weekend League, waarin hij veertig duels moet afwerken. Hierdoor oefent Hazebroek alleen in het weekeinde al ruim tien uur.

E-divisie

In het seizoen 2017/2018 heeft Hazebroek bewezen tot de beste spelers van Nederland te behoren. Hij eindigde in de tweede seizoenshelft op een knappe vijfde positie op de ranglijst. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze E-sporter ook in de komende jaren nog actief blijven voor Excelsior.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...