Bryan Hessing

Een van de betere FIFA-spelers van Nederland is Bryan Hessing. Deze wereldtopper schreef al vele toernooien op zijn naam, zowel nationaal als internationaal. Momenteel speelt Hessing ook in de E-divisie en daarin komt hij uit voor de Eredivisieclub Heracles Almelo.

ThatRonaldoGuy

Wereldwijd is deze E-sporter bekend, maar dit komt niet alleen door zijn successen met het spel. Hij kent de bijnaam ‘ThatRonaldoGuy’, vanwege een filmpje dat op YouTube verscheen waarin hij Ronaldo uit een pakje wist te halen in FIFA Ultimate Team. Bijzonder feitje, de vader (Wim) van Bryan Hessing speelde in de jaren tachtig zijn wedstrijden voor Heracles Almelo. Wat het natuurlijk nog bijzonderder maakt dat zijn zoon nu ook officieel actief is bij de voetbalclub.

Rugnummer 99

Hessing werd geboren in Almelo en komt momenteel uit onder rugnummer 99 voor zijn favoriete voetbalclub. De E-sporter traint in een speciale E-Box, welke gevestigd is in het stadion van de Almelose club. Hessing behoorde in het seizoen 2017/2018 tot de top drie in de E-divisie!

Vlogger

Hessing deelt zijn verrichtingen ook op Heracles Almelo TV, dit doet hij met een eigen vlog. Dit zijn korte video’s waarin te zien is wat zijn functie nu eigenlijk inhoudt. Daarnaast is deze E-sporter ook te vinden op de bekende social media kanalen, waaronder Facebook, Instagram en Twitch.

FIFA

Hessing speelt het spel FIFA, een bekende voetbalgame dat onderhand al meer dan twintig jaar bestaat. Het is mogelijk om FIFA op de Playstation en de Xbox te spelen, zowel online als offline. Bij het online onderdeel Ultimate Team moeten spelers een eigen selectie ontwikkelen en kunnen daarmee toernooien en competities spelen. Via kwalificatietoernooien is het ook een mogelijkheid om jezelf te plaatsen voor een nationaal of internationaal toernooi. Hessing is dit al meerdere keren gelukt, waardoor hij ook internationale bekendheid heeft op weten te bouwen.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...