LeoVegas

Over LeoVegas

Elke liefhebber van eSports kan de spanning nog een beetje opvoeren door online een weddenschap te plaatsen. De bookmaker LeoVegas is een bekende speler op de gokmarkt en biedt ook een ruime keuze aan eSport wedstrijden en toernooien aan. Een gokje wagen op zo’n wedstrijd kan gemakkelijk op de computer, smartphone en tablet. Bekijk hieronder meer informatie over het wedden op eSport bij LeoVegas.

Waarom wedden bij LeoVegas?

LeoVegas is een innovatieve bookmaker die duidelijk mee gaat met zijn tijd. De eSports zijn nog altijd groeiende en daar heeft deze bookmaker slim om ingespeeld. Jij kan namelijk bijna elke dag wel een inzet plaatsen op één van de duels of toernooien. Mocht je toch zin hebben in een ander soort weddenschap, dan kan er ook ingezet worden op andere sportwedstrijden of een bezoekje worden gebracht aan het online casino van LeoVegas.

De online bookmaker LeoVegas beschikt over officiële licenties, waardoor jij zeker kan zijn van een eerlijke en betrouwbare speelervaring. Voor vragen en opmerkingen kan er de gehele dag door contact worden opgenomen met één van de klantenservicemedewerkers. Dit is mogelijk via de telefoon, live chatfunctie en per mail.

Welkomstbonus bij LeoVegas

Als nieuwe speler kan er bij de online bookmaker LeoVegas geprofiteerd worden van een prachtige welkomstbonus. Er kan namelijk een risicoloze weddenschap worden afgesloten. Stort tot maximaal vijftig euro bij jouw eerste storing en zet dit bedrag in op één van de eSportwedstrijden. Mocht het resultaat niet goed zijn, dan krijg jij een gratis bet van hetzelfde bedrag cadeau. Oftewel, winst of verlies je kan altijd doorspelen dankzij deze welkomstbonus.

Wedden op eSports

LeoVegas is één van vooruitstrevende bookmakers die meerdere eSports aanbieden. Er kan namelijk op vier verschillende games worden ingezet. Alle wedstrijden van League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Starcraft 2 en Dota 2 worden zowel pre-match als live aangeboden. Echter zal LeoVegas weinig informatie vergeven over de teams, het is dus noodzaak om wel even goede research te doen. Als insider zal je altijd een voordeel hebben. Er kan ingezet worden op de winnaar van een duel of toernooi, de winnaar van een bepaalde map/ronde of de algehele uitslag. Het aanbod aan inzetmogelijkheden zal waarschijnlijk in de toekomst nog aardig groeien.

Mobiel wedden op eSport

Vooralsnog is het voor Nederlandse spelers niet mogelijk om via de applicatie te wedden, maar dit kan wel simpel via het webbrowser. Een weddenschap afsluiten op de smartphone is gemakkelijk, mede dankzij een goed uitgewerkte lay-out en zeer eenvoudige navigatie. Het zal de wedder aan weinig ontbreken wanneer er op de mobiele telefoon gespeeld zal gaan worden. Natuurlijk zijn ook de eSportwedstrijden gewoon beschikbaar op de smartphone.

Stortingen en uitbetalingen

Een account aanmaken bij LeoVegas zal slechts enkele minuten duren, direct daarna kan er begonnen worden met wedden. Wel is het noodzakelijk om een storting te verrichten, dit kan via de bekende betaalsystemen zoals iDeal, Skrill, Neteller en creditcard. Een uitbetaling aanvragen is ook binnen enkele muisklikken gedaan, normaliter staat het gewonnen geldbedrag binnen enkele werkdagen al op jouw bankrekening of online wallet.

LeoVegas
Poster
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...