Over 10bet

Een gokje wagen bij 10Bet is absolute aanrader, al is het om het prachtige design en het enorme gebruiksgemak. Deze online bookmaker beschikt over een overzichtelijke site, waarop gewed kan worden op tientallen verschillende sporten. Hoewel er ook een gokje gewaagd kan worden in het online casino van deze aanbieder, ligt de nadruk toch echt op het wedden. Het zijn vooral de bekende sporten die in de spotlights staan, zoals voetbal, basketbal en tennis. Maar ook de liefhebbers van eSports komen hier goed tot hun trekken. De bookmaker 10Bet heeft een drietal licenties verkregen, onder andere uit het Verenigd Koninkrijk en Malta.

Wedden op eSports bij 10Bet

Hoewel het aanbod aan eSports niet kan tippen aan dat van andere bookmakers, zijn er wel vele toernooien waarop ingezet kan worden. Veel wedstrijden van Dota2, League of Legends en Counter Strike: Global Offensive passeren de revue. Let op, het is niet mogelijk om gebruik te maken van streams. Dus wil je het spektakel ook live volgen, dan raden wij een andere online bookmaker aan.

Welkomstbonus van 10Bet

Het is de welkomstbonus die veel spelers overhaalt om bij 10Bet te gaan wedden. Nieuwe leden krijgen namelijk een stortingsbonus cadeau, welke kan oplopen tot een maximaal bedrag van 200 euro. Daarnaast worden er redelijk vaak cadeautjes weggegeven, waaronder gratis inzetten en andere stortingsbonussen. Deze bonussen gelden alleen voor spelers die nog geen account hebben bij 10Bet.

Stortingen en uitbetalingen

Bij 10Bet kunnen de spelers op de bekende manieren geld overmaken. Stortingen kunnen verricht worden met diverse betaalsystemen, waaronder een creditcard, Paysafecard, Neteller en Skrill. Het kan zijn dat er bij sommige systemen kosten in rekening worden gebracht, controleer dit altijd even van te voren. Normaliter staat het gestorte geldbedrag binnen enkele secondes al op jouw speelaccount.

Uitbetalingen worden bij 10Bet razendsnel verwerkt, dit duurt maximaal twee werkdagen. Echter kan het bij een betaling naar een creditcard ietsje langer duren. Er kan bij deze online bookmaker tot maximaal 50.000 euro per keer worden opgenomen. De maximale inzet staat op maar liefst 100.000 euro.

10bet
Poster
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...