Frank van der Slot

In de E-divisie wordt Sparta Rotterdam vertegenwoordigt door Frank van der Slot. Deze jonge E-sporter werd geboren in Vlaardingen en doet voor deze voetbalclub mee aan FIFA toernooien en grotere evenementen in het buitenland. Van der Slot is echter niet de enige E-sporter in dienst van Sparta, want ook Lev Vinken staat bij de club onder contract. In de tweede seizoenshelft (2017/2018) van de E-divisie eindigde de Rotterdamse club op de achtste plaats.

Toernooi

Begin 2017 organiseerde Sparta Rotterdam zelf een FIFA-toernooi om uit te kunnen maken wie de E-sporter van de voetbalclub zou gaan worden. In totaal deden er 128 gamers mee aan dit evenement op Het Kasteel. In de finale stonden Frank van der Slot en Lorenzo van der Meer tegenover elkaar, de eerstgenoemde won met 2-1. Dit leverde hem twee seizoenkaarten op, maar ook een gesprek om mogelijk de nieuwe E-sporter te worden. Uiteindelijk werd Van der Slot ook uitgekozen voor deze functie.

E-divisie

Enkele jaren kwam Van der Slot uit voor een lokale voetbalclub in Vlaardingen, maar een echte voetbalcarrière zat er niet in. Toch hebben zijn kwaliteiten in het computerspel FIFA hem een contract opgeleverd bij een professionele club. Het doel van Van der Slot was om bij de beste acht te eindigen in de E-divisie.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...